Selectează o Pagină

Dragi prieteni,

Anul acesta Triathlon Challenge va implini sase ani de cand aduna laolalta pasionatii de inot, ciclism si alergare la cel mai mare eveniment de triatlon de sosea din Europa de Est si zona Balcanica si cel mai asteptat din Romania.

O editie Triathlon Challenge cu totul speciala va avea loc in Mamaia, in 5-7 septembrie. Triathlon Challenge Mamaia va fi gazda Cupei Europene, sub licenta ITU, dar si Grand Final Romanian Triathlon Series, ceea ce inseamna de 2 ori mai mult spectacol si voie buna.

Se anunta mult spectacol si o atmosfera unica. De ce spunem asta? Pentru ca Elita Europei si concurenti din SUA, Noua Zeelanda si America de Sud se vor reuni la Triathlon Challenge #Mamaia ETU #EuropeanCup in 7 septembrie.
75 de participanti la Elite Men si 30 la Elite Women din peste 25 de tari si de pe 4 continente vor spune prezent la cel mai mare triatlon din Europa de Est si Balcanica. Lista de start o puteti vedea aici si aici.

Evenimentul va avea dedicate 3 zile: vineri, 5 septembrie (predarea kiturilor si sedinta tehnica), sambata, 6 septembrie, zi dedicata participantilor la Age Group & Stafete si duminica, 7 septembrie, zi dedicata Elitelor Internationale.

Mamaia Triathlon 2014

Distantele si probele sunt aceleasi ca si anul trecut. Va puteti inscrie la una dintre probele individuale sau de echipa.
Probe individuale
• Proba supersprint: 400m inot + 10 km ciclism + 2.5 km alergare
• Proba sprint: 750m inot + 20 km ciclism + 5 km alergare
• Proba olimpica: 1500m inot + 40 km ciclism + 10 km alergare

Probe de echipa
• Stafeta sprint: 750m inot + 20 km ciclism + 5 km alergare
• Stafeta olimpica: 1500m inot + 40 km ciclism + 10 km alergare
*o echipa este formata din 2 sau 3 persoane; o persoana care participa la proba individuala NU POATE FI si parte dintr-o stafeta.

Daca Triathlon Challenge Mamaia este primul triatlon la care veti participa, organizatorii v-au pregatit programul Hai la primul tau triatlon! care cuprinde informatii utile despre echipamentul triatlonistului incepator, tips&tricks, nutritie, limbajul specific in triatlon, dar si un program detaliat de antrenamente pentru incepatori.

Editia a VI-a vine cu super noutati si la capitolul TRASEU:
• inotul va fi in mare;
• zona de tranzitie dinspre inot spre bicicleta devine mai lunga, avand 400 de metri si va trece peste Pasarela nou construita;
• finsh-ul lung de 100 metri cu zona controlata post-finish pentru participanti, pe modelul Campionatului Mondial de Triatlon.
Consultati pe site harta cu traseul complet.

Inscrierile mai sunt deschise doar pana la 30 august si se pot face pe site-ul evenimentului. Lista participantilor inscrisi pana in acest moment o gasiti aici.

Pentru ultimele noutati ale acestei editii, accesati site-ul trichallenge.ro si pagina de facebook a evenimentului facebook.com/TriathlonChallenge.

Nu stati pe ganduri, ci haideti sa sarbatorim impreuna o editie cu totul speciala!

Loading...