Modificari in Regulamentul Cupei Romaniei CTS

Regulamentul Cupei Romaniei CTS va fi modificat ca urmare a retragerii competiilor Fara Asfalt din calendarul competitional al Federatiei Romane de Triatlon (atat cea de la 2 Mai, cat si cea de la Maneciu).

Competitiile vor fi organizate si in acest an, dar vor fi destinate mai ales segmentului de amatori – incepatori si mai putin amatorilor competitivi, conform declaratiilor organizatorilor.

Competitia Fara Asfalt la Mare este una dintre cele mai vechi competitii de triatlon din Romania si a fost una din cele 5 competitii de triatlon care au creat primul circuit de triatlon din Romania in 2011, cu un an inainte de a fi creata Federatia Romana de Triatlon. Alaturi de Fara Asfalt au fost in 2011 Trichallenge Mamaia, Haromszek Triatlon Reci, Xsalt Sf. Ana si Bioeel Triathlon Challenge Tg. Mures.

Cea mai importanta modificare adusa Regulamentului Cross Triathlon Series pe 2018 va fi in stabilirea clasamentului final: “cele mai mari 4 punctaje obtinute de la evenimentele Cross Triathlon Series. Castigatorii vor fi desemnati conform clasamentului final. Intra in clasamentul final numai cei care au cel putin 3 prezente”.
Regulamentul complet il gasiti aici: triatlonromania.ro/introducere-cross-triathlon-series

Pin It on Pinterest