Delta Rowmania Triathlon 2014

Rowmania Delta Triathlon, la ediţia a doua, este o iniţiativă a multiplului campion olimpic la canoe, Ivan Patzaichin, parte a campaniei Rowmania de promovare a destinaţiilor de ecoturism din Delta Dunării şi a valorilor turismului de bun simţ. Rowmania militează pentru o mai bună înţelegere şi interpretare a naturii, şi se adresează iubitorilor de mişcare în aer liber şi celor care iubesc şi protejează natura.

Rowmania Delta Triathlon este organizat de Asociaţia Ivan Patzaichin – Mila 23 împreună cu Primăria Municicpiului Tulcea şi se desfăşoară la Tulcea, duminică, 31 august, în cadrul Festivalului Internaţional al Bărcilor cu Vâsle (29-31 august).

Rowmania Delta Triathlon face parte din circuitul celor 5 evenimente de triatlon de șosea ale Federației Române de Triatlon (FRTRI), circuit inclus în programul 140 de bătăi pe minut, program care promovează un stil de viaţă echilibrat și care se desfășoară cu sprijinul Fundației eMAG.

Mai multe detalii gasiti pe site-ul competiției – deltatriathlon.ro sau pe pagina de facebook a Rowmania Delta Triathlon.

Pin It on Pinterest