Campionatul Mondial de Wintertriathlon - Cheile Gradistei, Romania

Sunt mai putin de 25 de zile pana la Campionatul Mondial de Wintertriathlon de la Cheile Gradistei 26-28 ianuarie 2018. Este pentru prima oara cand Federatia Romana de Triatlon gazduieste o competitie de cel mai inalt rang si asta, dupa mai putin de 6 ani de la infiintare. In premiera absoluta, concursul va fi transmis in direct atat la TV (Telekom Sport), cat si online, pe retelele ITU si FRTRI (competitia destinata sportivilor de elite).

Pana acum, peste 140 de sportivi sunt pe lista de start, reprezentand 18 tari: Rusia (cea mai puternica si cea mai numeroasa delegatie, dupa cea a Romaniei), Italia, Belarus, Norvegia, Cehia, Japonia, Statele Unite ale Americii, Germania, Olanda, Danemarca, Slovacia, Slovenia, Finlanda, Spania, Marea Britanie, Austria, Ucraina si Romania. Romania are sportivi la toate categoriile importante – elite masculin si feminin, juniori masculin si feminin, respectiv peste 30 de amatori o sa incerce sa cucereasca o medalie la un Campionat Mondial la noi acasa.

Atentie! Inscrierile pentru toate categoriile de la Campionatul Mondial de Wintertriathlon se vor inchide pe 10 ianuarie, ramanand deschise numai inscrierile pentru competitia de Dracula Winter Night Run. Inscrieri, informatii si lista de start pe www.wintertriathlon.ro. Pentru rezervari cazare – cheilegradistei@gmail.com.

Pin It on Pinterest